Zorgbeveiliging
Dit beveiligingsbedrijf is gespecialiseerd in de zorg. Wij verzorgden hun website en vindbaarheid.

Zorgbeveiliging

Kijk eens wat voor website wij weer hebben gemaakt voor een beveiligingsbedrijf dat zich specialiseert in de zorg. Hier onder vind je de omschrijving van de opdracht en hoe wij te werk zijn gegaan. Naast alleen een website hebben wij ook de SEO vindbaarheid voor dit bedrijf verbeterd op de term zorgbeveiliging. Zoek maar eens op dit woord en je kunt live het resultaat zien!

Beveiliging uitbreiding

Dit bedrijf is al erg groot en wilde alleen nog maar meer uitbreiden. Daar was een nieuwe site voor nodig waar alle diensten weergegeven worden, want ook al focust het bedrijf zich vooral op beveiliging in de zorg, de andere diensten moesten net zo duidelijk naar voren komen.

Wij mogen met trots zeggen dat wij uitstekend werk hebben geleverd, want de resultaten voor dit bedrijf zijn omhoog geschoten na de vernieuwing. Wij maken geen standaard websites, maar verkoop machines.

Zorgbeveiliging, beveiliging in de zorg

Zorgbeveiliging is een specifieke vorm van beveiliging waarin gefocust wordt op de zorg. Denk bijvoorbeeld aan zorgbeveiliging voor de volgende zorginstellingen: verslavingszorg, ggz, ouderenzorg en ziekenhuizen. Deze bedrijven voeren een essentieel vak uit, en moeten zich veilig voelen en daarom beschermd worden.

De beveiligers zijn getraind op het veilig houden van de omgeving en ingrijpen bij calamiteiten, maar ook alert over hoe te reageren in een bepaalde situatie. Ze houden elke situatie scherp in de gaten en zijn getraind om op de correcte manier te reageren. Ook zijn zorgbeveiligers nog extra getraind in hun dienstverlenend karakter, wat zorgbeveiliging uniek maakt.

Ook wordt zorgondersteuning aangeboden, dit verschilt weer van zorgbeveiliging. Deze beveiligers kunnen in de zorg ook zorgondersteuning bieden. Dit is een dienst waar het bedrijf aparte beveiligers voor aanbiedt. De beveiligers zijn getraind op ondersteunen van zorgpersoneel, en er zijn voor de patiënten.

De locaties

De beveiligers werken al op verschillende zorg locaties in:

 • Amsterdam
 • Amersfoort
 • Arnhem
 • Den Haag
 • Amstelveen
 • Rotterdam

Zoek je beveiliging en zit je niet gevestigd in de bovenstaande locaties? Geen probleem! Dan komen ze naar jou toe! Mocht er interesse zijn kun je ze bereiken via hun website die wij onder aan de pagina hebben geplaatst.

De beveiliging diensten

Wat het beveiligingsbedrijf wilde is een site waar elke dienst evenwaardig wordt weergegeven. Het bedrijf dat al jaren in de zorg beveiliging levert namelijk nog veel meer diensten. Een overzicht van alle beveiliging en service diensten kun je hier onder vinden.

Dit zijn de diensten die het bedrijf levert in 2021:

 • Detachering
 • AD HOC Dienstaanvragen
 • Zorg Beveiliging
 • Zorg Ondersteuning
 • Evenementen Beveiliging
 • Receptie Service
 • Object Beveiliging
 • Huismeester

Zelfs als er hele specifieke wensen zijn weten ze een oplossing te vinden, daarom mag je altijd contact met hun opnemen als je vragen hebt.

Het eindproduct

Wij laten jou graag zien wat wij gemaakt hebben, en laten je daarom graag rondkijken op de website die wij gemaakt hebben. Snuffel vooral even rond en zie hoe wij de site hebben opgebouwd en in elkaar zit. Het is zo overzichtelijk mogelijk gemaakt voor de bezoeker, maar mocht je zelf nog tips of ideeën hebben en het willen delen mag dat natuurlijk altijd.

Dus als je nieuwsgierig bent geworden en een kijkje wilt nemen op de site die wij ontwikkeld hebben, dan kun je deze zien via de onderstaande url:
https://www.hdgroup.nl

Verzorgen wij voor jou net zo'n site?

Als jij ook een website voor jouw bedrijf wilt, en wilt gaan website leasen, dan kunnen wij daar voor zorgen! Bekijk snel de website lease pagina, daar kun je meer lezen. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via het contactformulier!