Een website leasen
Home » Een website leasen

Een website leasen

We leven in een tijd dat er veel mensen willen starten op het internet, daarom bieden wij voor de startende ondernemers website lease aan! Via website lease kun jij een website leasen, waardoor je maandelijks slechts een klein bedrag betaalt om een website online te hebben. Geen grote investering nodig dus!

De websites die wij maken zijn altijd volledig handgemaakt en van hoge kwaliteit. In lease websites wordt net zo veel tijd en energie gestoken als in de reguliere websites. Vergelijk het met het leasen van een auto, zelfde auto, maar je bent slechts een klein bedrag per maand kwijt.

Gevonden worden is ook erg belanrijk, daarom wordt jouw website ook ingericht om te scoren in google, SEO proof dus. Het is altijd goed om te weten dat SEO een kunst is en dat niet iedere webdesigner deze kunsten beschikt. Wij dus wel! Een website leasen is garantie voor succes in combinatie met SEO!

Naast het maken van websites geven wij ook lezingen in met maken van een website! Als klant heb je gratis toegang tot deze lezingen. Zo sla je twee vliegen in 1 klap!
1+
Tevreden klanten
1+
#1 Posities Google
1+
Webspecialisten
1+
Lezingen gegeven

Extra voor een lease website

Je krijgt meer dan een mooie website als je gaat voor website lease. Bekijk hier onder wat je allemaal extra kunt verwachten bij jouw website, naast natuurlijk een geweldig webdesign!

Simpel CMS Systeem

De website die jij least is gemakkelijk zelf te bewerken in het content management systeem.

Call to action

Wij bouwen de lease website zo dat jouw bezoekers naar de door jou gewenste plek op jouw site gaan.

Premium sliders

Wij leveren jouw website inclusief premium sliders die normaal alleen al rond de 50 euro kosten.

Social media integratie

Uiteraard kunnen er social media links op jouw lease website gezet worden, maar je kunt ook social media feeds in jouw website verwerken!

Supersnelheid

Ook bij website lease hoort een supersnelle website! Jouw website wordt binnen 2 seconden geladen.

Premium Formulieren

Je kunt interactieve formulieren op jouw site weergeven, denk aan prijzen of maten berekenen, een bookings agenda en meer.

blog4-1
Neem de stap naar succes. Online

Wij kunnen alles voor je maken.

In ons team zitten designers, codeurs en wordpress professionals. Dit betekend voor jou dat wij al jouw website lease wensen waar kunnen maken. Wij hebben de bijzonderste wensen voorbij horen komen en hebben deze met veel plezier (van beide kanten) waar mogen maken. Ook als je zelf geen ideeën hebt helpen wij graag met het bedenken van leuke concepten voor jouw website.

home03

Onze lease website lezingen

Bij een website lease samenwerking ontvang je gratis toegang over onze lezingen. Wij leren je in deze lezingen hoe je een website maakt, bijhoud en hoe je er marketing op uitvoert. De beste technieken, nieuwtjes en know hows worden besproken, dus zorg dat je er bij bent. Het leukste is als je er bij bent, zo kun je met allerlei mensen netwerken en kunnen er mooie samenwerkingen ontstaan. Maar, de lezingen zijn ook online terug te kijken, dus lukt het je niet om er bij te zijn, kijk de lezing dan terug wanneer het jou uitkomt.

Web Design
50%
Mobile Apps
5%
Development
20%
Marketing
25%

Een hechte community

Samen staan we sterk, dat is ons motto. Wij zijn niet zomaar een webdesign en marketing bureau dat website lease aanbiedt. We streven naar het best haalbare resultaat. Ons team is een stelletje specialistische perfectionisten, en zijn allemaal gedreven door het creëren van succes. Wij hebben al verschillende ondernemers geholpen om hun online succes te vinden, sommigen waarvan ze zelf nooit verwachtten dat het een succes zou worden. Dit is iets wat wij beamen. Een mooie website laten maken is echt slechts een deel van het process, wij maken online succes, voor anderen, en zo ook voor onszelf. 

Intersite design staat voor je klaar om je bij te staan van het begin tot het eind, maar ook daarna. Wij zijn makkelijk te bereiken via whatsapp of door te bellen, en dit 7 dagen in de week! Bij alle websites bieden wij onderhoud gratis aan. Dat is inclusief backups en onderhoud, je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat er iets gebeurt met jouw website.

blog2-1
projecten