Online stekjes kopen
Ook leuk en anders, een webshop waar je stekjes kunt kopen!

Online stekjes kopen.

Een mooi project was ook het maken van een webshop waarin bezoekers stekjes kunnen kopen.

Dit bedrijf was eerst alleen actief op marktplaats voor het verkopen van stekjes, maar het ging zo goed dat er een uitbreiding nodig was. Wij helpen natuurlijk graag met het laten groeien van een bedrijf, daarom vonden wij dit ook een leuk project, het was namelijk de eerste keer dat het bedrijf echt officieel stekjes ging verkopen. (En dan bedoel ik dus dat het echt een bedrijf is dat staat ingeschreven in de KVK)

Planten stekken wordt steeds populairder, dat is niet gek want het is hartstikke leuk om van jouw plant babyplantjes af te halen. Maar het leukste aan stekken is natuurlijk jouw plantjes van babyplant op te zien groeien tot een grote joekel. Daarom is het zo fijn dat stekjes kopen zo makkelijk gaat, en op deze manier kun je jouw hele huis gemakkelijk vullen met plantjes voor een lage prijs.

Een uitgebreide stekjes webshop

Voor ons was de taak een zo strak mogelijke webshop creëren met veel groen. De website moest overzichtelijk zijn, je moest gelijk zien waar het over gaat, en er moesten ook gelijk een aantal plantjes, of ik moet zeggen stekjes, te zien zijn op de homepage.

De betalingen die via de stekjes webshop gedaan worden moesten simpel verlopen, en dit is gelukt. De koper kan gemakkelijk de stekjes betalen via ideal, dit is natuurlijk ideaal (ha-ha), nu is stekjes kopen makkelijker dan ooit! Kijk ook in de webshop om het zelf te ervaren.

Soorten stekjes

In de stekjes webshop kun je verschillende stekjes kopen, er zijn bijvoorbeeld:

  • Staplanten
  • Hangplanten
  • Vetplanten

Ook kun je stekjes filteren op moeilijkheidsgraad:
  • Simpel
  • Gemiddeld
  • Veeleisend

Je hebt daarnaast ook nog de keuze tussen gewortelde of ongewortelde stekjes, wat het natuurlijk nog fijner maakt. Als jij niet iemand bent die zelf wilt wortelen is dat dus geen probleem.

Stekjes vindbaarheid

De webshop moest gemakkelijk te vinden worden, daarom hebben wij ook de google vindbaarheid op ons genomen. Om dit te doen hebben wij eerst gekeken naar welke termen vooral op gezocht werd, dit bleek de term stekjes kopen. Wij hebben daarom een site gemaakt die met de naam ook duidelijk maakt wat de site doet, namelijk stekjes verkopen. De site wordt steeds vindbaarder voor mensen die graag stekjes willen kopen in een webshop.

Het resultaat

Wil je de website bekijken of zelfs zelf stekjes kopen? Ga dan naar de website via de volgende link:
https://stekjes-kopen.nl/