Positieve Affirmaties
Een leuk nieuw project was een website met positieve affirmaties. Lees snel verder.

Affirmaties gebruiken voor positieve energie.

Wat houden wij er van als een onderneming als dag affirmaties contact met ons opneemt voor het maken van een lease website, en wat vinden wij het een leuk initiatief dat deze onderneming heeft! Dit project is volop voor positieviteit en positieve energie. Lees gauw verder want deze onderneming is uniek!

Wat zijn affirmaties?

Affirmaties gebruiken is helemaal van deze tijd en wordt steeds populairder. Misschien moeten wij eerst even uitleggen wat affirmaties precies zijn. Affirmaties zijn positieve zinnen die je door middel van ze vaak te herhalen in je hoofd plant. Ze dienen plaats te maken voor herhalende negatieve gedachtes in je hoofd die er vaak onbewust in geglipt zijn. Het is bewezen dat het (liefst hard op) uitspreken van positieve gedachtes een positief effect heeft op jouw mindset en jouw dag. De naam "affirmaties" komt van het engelse woord affirmations, wat eigenlijk simpelweg "bevestigen" betekend.

Affirmaties

Dag affirmaties had de wens om een online platform op te zetten waar bezoekers gemakkelijk verschillende soorten affirmaties kunnen vinden. Het moest een overzichtelijke website zijn die gebruikers motiveert om hun affirmaties te herhalen en er zo een steeds sterkere mindset mee op te bouwen. Het platform was met duizenden volgers al groot op instagram, en de website moest daar een verlengstuk van worden.

Wat wij leuk vinden aan dit project is dat wij ook echt geloven dat je mindset alles is, en dat deze bepaalt of jij jouw leven als een succes ervaart of niet. Wij vonden het dus geweldig om voor de verspreiding van positiviteit aan de slag te gaan.

Een groeiend aanbod

Omdat DagAffirmaties constant bezig is om hun platform uit te breiden, wilden ze een website waar ze zelf makkelijk de affirmatie lijsten kunnen toevoegen. Het moest dus niet een statische website worden maar meer een interactief platform waar steeds meer nieuwe affirmatie lijsten op gezet kunnen worden.

Er waren een aantal voorbeeld lijsten die we kregen om mee te werken, deze lijsten hadden de onderwerpen:

Dit was dus de start en op deze manier moesten er dus nieuwe affirmaties toegevoegd kunnen worden.

De website

Je bent vast benieuwd geworden wat deze website te bieden heeft. Deze website kun je via de link onder aan het bericht bekijken.

Via social media kun je dag affirmaties op facebook of instagram volgen.

Het is ons gelukt om alle wensen waar te maken, en er zijn inmiddels al vele nieuwe onderwerpen aan de site toegevoegd door het bedrijf zelf.

Als je door ons jouw website laat maken laten we je trouwens nooit achter, je kunt ons altijd bereiken en wij staan klaar om jou te helpen.

Natuurlijk ben je benieuwd naar de website die wij voor het bedrijf hebben gemaakt, je kunt de website bekijken via de volgende link:
https://dagaffirmaties.nl/