Objectbeveiliging
Wij hebben eerder een site voor dit bedrijf gemaakt maar dit keer was er een aftakking nodig.

HD Objectbeveiliging

Wij zijn inmiddels gerenommeerd in het bouwen van websites voor beveiligingsbedrijven. Deze keer laten wij een site zien die wij hebben gemaakt als aftakking voor een ander beveiligingsbedrijf.

Deze aftakking richt zich vooral op objectbeveiliging, zoals bijvoorbeeld beveiliging van uw items, gebouwen of grond.

Een objectbeveiliger is een beveiliger die altijd op scherp is en klaar staat om veiligheid van een object te garanderen.

Al is objectbeveiliging de main focus, dit is niet de enige dienst die aangeboden wordt, de site moest dus best groot en uitgebreid worden.

Wat houdt objectbeveiliging in?

Het is een breed begrip, maar wij gaan hier een stukje opsommen van diensten die bijvoorbeeld mogelijk zijn voor extra beveiliging.

  • Alarmopvolging
  • Pand afsluiting en opening
  • Frequente controle
  • In bewaring nemen van panden

Zoals aangegeven is dit slechts een deel van de service die mogelijk is, dus als jouw interesse is gewekt kun je altijd contact opnemen met de beveiligers, een linkje vind je onder aan deze pagina.

Onze taken

De taken die wij meekregen was dat de website moest lijken op degene van het bedrijf waar deze objectbeveiliging aftakking vandaan komt, maar tegelijkertijd moest het duidelijk zijn dat het een andere aftakking is. Wij hebben er voor gekozen om daarom de basis van de site hetzelfde te houden, maar daarentegen de kleuren helemaal anders te doen dan die van het andere beveiliging bedrijf. Dit zorgde voor mooi en duidelijk onderscheid tussen de twee bedrijven.

De groei

Wat leuk is aan onze samenwerking met dit bedrijf is dat wij het bedrijf ook echt zien groeien met elke dienst die wij hun verlenen. Wij hebben inmiddels verschillende websites voor het bedrijf gemaakt, maar daarnaast hebben wij ook de optimalisatie van de zoekmachine op onze naam staan. Het is erg leuk om dit bedrijf elke maand weer te zien groeien, dit levert hun een hoop meer klanten op, en geeft ons een flinke kick.

Wat voor onderneming je ook hebt, wij kunnen jou helpen om te groeien. Dus wil je meer weten stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.

De locaties

Wanneer je een bedrijf wilt laten stijgen in de zoekmachines is het handig om het eerst te laten groeien op locale termen. Dit hebben wij ook gedaan, wij hebben eerst de vraag bij het bedrijf neergelegd welke locaties het belangrijkst zijn. Hier zijn 6 locaties uitgekomen:

  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Nijmegen
  • Eindhoven

Het resultaat

Zien wat wij gemaakt hebben? Schroom dan niet en klik op de link hier onder. Kijk gerust rond op de website hoe hij in elkaar zit.
De link naar het beveiligingsbedrijf is: https://hdsecuritynederland.nl