Beursstand huren
We maakten een site waarbij je zelf kunt berekenen wat het kost om een beursstand te huren.

Een beursstand huren

Op de beurs staan is een mooie manier om potentiële klanten te bereiken, daarom verhuurt simpelstand beursstands aan ondernemers om het ze makkelijk en toegankelijk te maken om op de beurs te staan.

Een bereken module

Een beursstand huren via dit bedrijf gaat heel makkelijk. Dat komt omdat je op de site precies kunt zien wat je kwijt bent voor het huren van jouw wand, inclusief alle extra's.

Toen dit bedrijf contact met ons opnam vertelden ze ons dat ze beursstands verhuurden, maar dat ze een site wilden hebben met en tool waarbij bezoekers precies kunnen berekenen wat ze kwijt zijn voor hun stand. Dit was nieuw want de concurrenten deden dit nog niet. Een leuke uitdaging voor ons dus om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De opties van jouw beursstand

Wat het leuke is als je een beursstand wilt huren via dit bedrijf is dat je alles zelf kan customizen, dat betekend dus ook dat dit op de website mogelijk zou moeten zijn bij het berekenen van de prijs.

De volgende opties zijn bijvoorbeeld mogelijk:

  • Tapijt
  • Verlichting
  • Balie
  • Stoelen
  • Tafels
  • Kleuren

Opbouw, afbouw en montage

Wat het bedrijf ook biedt is de opbouw en afbouw van jouw beursstand, en ook transport wordt geregeld. Wat ze ook doen is de stand bij jou op locatie afleveren (op de beurs waar je staat). Zo hoef je zelf dus niks te doen.

Opslag

Is jouw beurswand gebruikt op de beurs, en denk je hem vaker te willen gebruiken? Dan slaan ze de wanden voor jou op, zo kun je de volgende keer gewoon contact opnemen of ze de stand weer willen plaatsen, hoe makkelijk is dat!

Scheidingswanden

In deze corona periode zijn er natuurlijk geen beurzen, en wilt niemand een beursstand huren. Daarom was er het idee om scheidingswanden te verhuren. De website moest daarom iets uitgebreider worden en dat gebeurde. Naast het verhuren van beursstands bied het bedrijf nu ook aan om scheidingswanden te huren, en dit gaat als een trein.

Het process

De website zelf heeft wat meer werk nodig gehad dan de gemiddelde website, maar uiteindelijk hebben ze gekregen wat ze willen, op de site kun je gemakkelijk berekenen wat jouw beursstand gaat kosten, en worden alle opties overzichtelijk weergegeven. Ook de SEO hebben wij voor dit bedrijf uitgevoerd, dis heeft er voor gezocht dat dit bedrijf met verschillende termen op #1 in de zoekmachines staat.

Je kunt de website bekijken via https://simpelstand.nl

Wil je ook een website leasen of een website laten maken door ons? Of is er een andere digitale dienst waarmee we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!